Testimonis

Altres treballadors simplement necessiten programari al seu Mac que només estigui disponible a Windows. Un cop més, Parallels Desktop per a Mac és la solució ideal, ja que permet un ús fiable de les aplicacions sense comprometre el rendiment, tant si es treballa des de casa com a l’oficina.

Sierens

13 maneres de centrar-se millor a la feina

 1. Feu un seguiment del vostre estat d’ànim.
 2. Avalua el teu enfocament mental.
 3. Elimina les distraccions per a una millor concentració.
 4. Proveu la mediació i l’atenció plena.
 5. Observa els teus patrons de son i augmenta la teva funció cognitiva.
 6. Feu que el vostre cos es mogui per millorar la funció del vostre cervell.
 7. Fixeu-vos en el que us poseu a la boca.
 8. Trobeu un sistema de gestió del temps que us funcioni
 9. Establiu límits al vostre temps; centreu-vos en aquesta tasca crítica
 10. Reduïu el vostre nombre de reunions quan sigui possible
 11. Practicar l’escolta activa
 12. Tanca la feina al final del dia
 13. Dedica temps a les teves connexions socials

Linda

Freehand MX inclou un ampli catàleg d’eines de disseny creatiu que es poden utilitzar a l’hora de crear els nostres projectes. Reutilitza fàcilment els dissenys per imprimir o per Internet. Freehand MX permet fer molts i molts canvis al nostre projecte.

Jack

Fa 6 anys que estic on-line i mai no vaig valorar la importància pel que fa a l’edició d’imatges i fotografies.

Durant anys vaig usar Paint, ideal per dibuixar petites figures de pal, però ofereix poca capacitat pel que fa a l’edició real. Fireworks 3 permet prendre la majoria de tipus d’imatges i canviar-ne la mida amb facilitat. Imprescindible si fas el teu propi lloc web. Es pot fer .GIF en moviment i més amb les utilitats d’edició de fotogrames. Seleccionar qualsevol color que vulguis i enganxar-lo amb una multitud de textures incloses. Des de canviar la mida i l’afinació de les fotos fins a fer nous gràfics, Fireworks ofereix recursos abundants que qualsevol podria utilitzar.

Fireworks està basat en MAC, de manera que és una mica difícil trobar-ho tot per a l’usuari estrictament compatible amb Windows. El desar predeterminat de totes les imatges com a PNG es torna molest, però ho compensa amb una vista prèvia d’exportació gairebé divina, que permet desar una imatge de molts tipus diferents, inclòs donar-li un fons transparent, ideal per a l’edició de fotos. Jo faig servir Fireworks 3 en comptes de la versió més actual perquè ofereix als ordinadors alfabetitzats el que volen, sense les complicacions afegides ”User Friendly” que solen acabar en frustració i aneurisma.

És un gran actiu quan es combina amb DreamWeaver i es manté amb la seva capacitat de creació i edició d’imatges.

Laura

Per continuar usant aquest lloc web, permet l'ús de cookies. mes informació

Utilitzem les galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, per oferir funcions de mitjans socials i per analitzar el trànsit del lloc. També compartim la informació sobre com feu servir el lloc amb els partners de mitjans socials, de publicitat i d'anàlisis amb qui col·laborem. Mostra els detalls

Tancar